Loading...

HYRESGÄSTER

hg_statisticon

STATISTICON

Sammanfattning:

Statisticon är ett företag som hjälper kommuner, regioner och myndigheter med att ta fram bra och relevant statistik. Statisticon är experter på statistik och brinner för sitt arbete. För dem är statistik bokstavligen en fråga om liv och död.

Hemsida:

www.statisticon.se

logo_statist_2

Deras arbete kräver stor noggrannhet och säkerhet oavsett om det gäller kliniska studier för läkemedelsindustrin, befolkningsprognoser eller enkätundersökningar. Hos Statisticon är data alltid i trygga händer.

Statisticon främsta tillgång är att man kombinerar lång praktisk erfarenhet av statistik och med hög akademisk kompetens. De metoder man använder ligger i forskningens framkant. Men det betyder inte att uppgifterna man tar fram är svårtillgängliga, tvärtom. Statisticon strävar efter att rapporterna alltid skall vara lätta att förstå och använda.

Statisticon är med sina kunder hela vägen, från att klarlägga behoven till att presentera ett användbart resultat. Men man kan också ansvara för en avgränsad del av arbetet. Man hjälper kunderna även om de behöver statistikexpertis på plats. Statisticon hyr ut sina medarbetare för kortare eller längre tid. Oavsett hur samarbetet ser ut kan man alltid förvänta sig kompetens, precision och engagemang från Statisticon.

Statisticon har många års erfarenhet av att arbeta med befolkningsprognoser på regional nivå. Man tar fram prognoser och skräddarsydda prognossystem åt kommuner, landsting och företag. Man gör regelbundet prognoser åt mer än 70 kommuner i landet vilket gör Statisticon till en av Sveriges största leverantör av befolkningsprognoser.


FLER HYRESGÄSTER

logo_smaa_2
logo_nf2
logo_kfo_2
logo_statist_2
logo_sensus_2
logo_kyrkan_2
logo_jag_2
logo_polis_2