Loading...

SERVICE

Utbudet i kvarteren runt Copper Building är enormt. Här finns alla typer av restauranger, från hälsokost och gourmet till sportbarer, trendiga innekrogar och stans bästa kaféer.

SERVICE I HUSET

I Copper Building vill vi förenkla vardagen för våra hyresgäster. Därför erbjuder vi bland annat en gemensam reception som alla våra hyresgäster kan dra nytta av. Här tas företagets kunder emot, här lämnas och hämtas bud och här erbjuds en mängd consierge tjänster.

På plan 9 i Copper Building finns dessutom en konferensanläggning som drivs av Sensus. Här kan alla våra hyresgäster ta del av en fin konferensmiljö med tillhörande service. Bokar gör man enkelt på www.sensus.se

I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferens i huset. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i:et.I kvarteren kring Copper Building finns mängder av restauranger.
Det här är våra favoriter just nu:

favo_1

THE CROOKED LEG

The Crooked Leg är ett restaurang och barprojekt som startades av en grupp goda vänner. Vi fokuserar på det vi serverar, hur vi serverar och människorna som serverar. Inga konceptbyråer eller företagskoncept – bara ett gäng hängivna människor som brinner för musik, tryffel, sprit och hårt arbete.

Läs mer…

favo_2

PUBLICO

Público betyder allmän, något som finns för alla, på spanska. Tanken med restaurang Público är att det dels ska gå att boka bord men att det också finns bord som är ej bokningsbara för att ge folk möjlighet att komma in för en spontan middag. Bakom konceptet står stjärnkrögarna Melker Andersson och Danyel Couet.

Läs mer…

favo_3

KÖTT & FISKBAREN

På Kött & Fiskbaren kan man komma förbi för att äta lunch, middag eller nåt gott på eftermiddagen. Man kan umgås i den stora härliga baren eller köpa  råvaror och ingredienser som restaurangen själva väljer när man lagar mat. Ambitionen är att butiken skall ha högsta kvalitet och vara ett naturligt stopp för gästerna.

Läs mer…

favo_4_b

LUZETTE

Luzette öppnade den 3 oktober 2014 på Stockholms Centralstation. Bakom Luzette står Svenska Brasserier som även driver Stockholmsrestaurangerna Sturehof, Riche, Teatergrillen och Taverna Brillo. Luzette ligger i en fantastisk lokal med högt i tak och fin genomströmning av ljus.

Läs mer…