Loading...

HYRESGÄSTER

nf-bild2

NORDIC FINANCE

Sammanfattning:

Nordic Finance är ett bra val eftersom man är ”större och mindre på samma gång” – man kan erbjuda samma utbud och trygghet som den större samtidigt som man är personliga och engagerade som den mindre. Styrkan är att man är flexibel, kunnig och affärsdrivande.

Hemsida:

www.nordicfinance.com

logo_nf2

Det finns flera skäl till varför Nordic Finance är ett bra val för dig när du ska göra din nästa investering. Vi brukar säga att vi är ”större och mindre på samma gång” – vi kan erbjuda samma utbud och trygghet som den större samtidigt som vi är personliga och engagerade som den mindre. Vår styrka är att vi är flexibla, kunniga och affärsdrivande.

1) Flexibla
Vi är en oberoende aktör och tack vare våra samarbeten med olika affärsbanker har vi flera möjligheter att finansiera just ditt objekt. Vår förmåga att hitta alternativ gör att vi kan anpassa lösning efter dina precisa önskemål. Och när det kommer till att teckna avtal hittar vi alltid den form som passar dig som kund bäst.

2) Kunniga
Hela vår verksamhet bygger på att vi har förståelse för just din verksamhet. Vi arbetar branschvis och vet vilka förhållanden som råder i varje enskild bransch och går därför in med ett personligt och ärligt engagemang i din affär.

3) Affärsdrivande
Vår grundläggande idé är att vi ska göra det lätt för dig som kund. Det gör vi genom att vara med från start till mål och driva affären åt dig. När du har valt objekt ser vi till att ro affären i land med nödvändiga avtal, trygga försäkringar och säker leverans. Administrationen för dig blir minimal.

Vi kan din bransch
Nordic Finance erbjuder ett brett utbud av finansieringsformer där du utifrån dina krav kan välja den form som är mest lönsam och som passar dig bäst. Vi har specialiserat oss branschvis för att du som kund ska kunna erbjudas lösningar som bygger på de speciella förutsättningar som råder i just din bransch. För att lyckas få kvalitet i specialiseringen består Nordic Finance Business Partner AB i dag av fem affärsområden: Commercial Solutions, Construction Solutions, Industrial Solutions, Office Solutions samt Transport Solutions.


FLER HYRESGÄSTER

logo_smaa_2
logo_nf2
logo_kfo_2
logo_statist_2
logo_sensus_2
logo_kyrkan_2
logo_jag_2
logo_polis_2