Loading...

LÄGET

I Stockholm, med omedelbar närhet till Centralen och 25 minuter från Arlandas landnings- och startbanor finner du Copper Building, mitt i city och med storstadens hela utbud utanför dörren.

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.


BRA BLIR ÄNNU BÄTTRE

Stockholms innerstad är under förändring. Under T-Centralen byggs just nu en ny pendeltågsstation som en del av Citybanan. Den nya stationen, vars namn blir ”Station Stockholm city”, som blir en integrerad del i Stockholms Central och i T-Centralen, får en ny uppgång i omedelbar närhet till Copper Building. På andra sidan Klara kyrka, bara 50 meter från Copper Buildings entré kommer den gemensamma huvudentrén till Centralstationen, Citybanan och Tunnelbanan att vara belagd.

För hyresgästerna i Copper Building och alla dess anställda kommer detta att bli ett fantastiskt lyft. Fastighetens redan attraktiva läge kommer att bli helt unikt och oslagbart bra. Citybanan och den nya stationen beräknas tas i bruk under 2015. Bygget har pågått sedan 2009 och redan 2013 började stationen inredas.

En av många fördelar med den nya stationen är att det blir lättare att byta mellan tunnelbana och pendeltågen. Så kallade mellanplan förbinder Citybanans plattformar med tunnelbanan. De leder även vidare till rulltrappor som tar resenärerna upp till ytan. Bytestiderna mellan tunnelbana och pendeltåg kortas i framtiden till några minuter medan den idag ofta är omkring 10 minuter.


URBAN ESCAPE STOCKHOLM

ELEFANTENS MATPARK

laget6

Urban Escape Stockholm är fem hus, fyra gator och två torg alldeles intill Copper Building. Men det är också ett koncept där sex starka idéer skapar en helhet i världsklass. 130 000 m2 för framtidens talanger och för internationell attraktionskraft. Innovationsdrivet. Identitetsskapande. Inspirerande. Här ryms kontor, restauranger, barer, hotell, torg och tak –allt i ett samspel där svenska och internationella företag kan växa och växla upp sin verksamhet. Klicka här för att läsa mer om de bärande idéerna för Urban Escape Stockholm och följa utvecklingen av konceptet.

laget7

Stockholms Stad har beslutat att i anslutning till Brunkebergstorg etablera Sveriges första matpark. Elefantens Matpark blir ett avantgardistiskt mat- och musiktivoli i en bortglömd park mitt i stan. Här erbjuder man sina besökare ett varierat matutbud från mobila matförsäljare, barer, DJ´s och en större musiksatsning i samarbete med bokningsbolaget Luger. Matparken, som bara ligger en minut från Copper Building, håller öppet sju dagar i veckan. Här finns förutom mobila matförsäljare också en restaurangpaviljong, bar, sittplatser för 250 besökare och en scen. Klicka här för att läsa mer.


ETT UNIKT LÄGE