Loading...

HUSET

Copper Building har så klart fått sitt namn efter den vackra kopparfasaden. Byggnaden innehåller nästan 10 000 kvadratmeter kontorsyta och adressen är Klara Södra Kyrkogata 1.

DETTA ÄR COPPER BUILDING

Copper Building är en modern kontorsfastighet med god teknisk struktur som möjliggör öppna planlösningar med ett rationellt och kostnadseffektivt lokalutnyttjande för dess hyresgäster. De effektiva och flexibla lokalerna ger alltså möjligheten att placera fler anställda på en given yta. Tack vare lokalernas flexibla utformning kan våra hyresgäster dessutom anpassa ytorna efter sina individuella behov.

Fastigheten, som har genomgått en fullskalig renovering de senaste åren, erbjuder ett bra inre klimat. Huset byggdes 1975 och byggnaden består av 9 plan ovan mark samt garage med 20 platser för medarbetare. I fastigheten återfinns hyresgäster så som Småföretagarnas Arbetslöshetskassa, Brukarkooperativet JAG och Svenska Polisförbundet.

Det som gör Copper Building unik är det förstklassiga läget, med omedelbar närhet till såväl Centralen, tunnelbana som Arlanda Express och ett stort antal bussar. Och eftersom området strax intill centralstationen är under omdaning och uppgradering kommer det bli ännu bättre över tiden. Läs mer här.

LEDIGA LOKALER

Just nu är alla ytor och lokaler uthyrda i Copper Building.

MILJÖ & HÅLLBARHET

Copper Building gör allt för att minska påverkan på miljön och skapa en hållbar framtid. Tillsammans med våra hyresgäster sätter vi fokus på miljöfrågorna för att minska både klimatpåverkan och energiförbrukning.

FOLKSAM

Copper Building ägs av Folksam Fastigheter. Mer information finner du genom att klicka här.


GRÖNT HYRESKONTRAKT

Gröna hyreskontrakt är ett exempel på vårt miljötänk, medvetna val av samarbetspartners är ett annat. Med ett Grönt Hyresavtal gör hyresgästen och fastighetsägaren ett konkret åtagande om att gemensamt bidra till en bättre miljö.

Det gröna hyresavtalet är ett tillägg till det befintliga hyresavtalet och möjliggör ett samarbete med mål att minska energiförbrukning och miljöbelastning.

Kloka miljöval och miljösmarta insatser inför och efter inflyttning är ett bra sätt att konkret ta ett långsiktigt ansvar. Det uppskattas inte minst av företagets intressenter, inklusive medarbetare och kunder.

miljo_bild2
breem

MILJÖKLASSAD BYGGNAD – BREEAM

Vi är stolta över att kontorsfastigheten Copper Building har fått miljöcertifiering från det väl ansedda Breeam.

På Copper Building gör vi allt för att minska påverkan på miljön. Vi och våra hyresgäster brys oss om hållbarhet och miljö. Vi sporrar varandra att hushålla med resurser, att spara energi och att tillsammans arbeta för ett mer hållbart samhälle. Miljöklassningen för Copper Building enligt Breeam standarden är ett viktigt steg i vår strävan mot att skapa en miljövänlig byggnad. Läs mer här: www.breeam.org

Galleri

En bild säger mer än tusen ord. Besök vårt bildgalleri.

GODA GRANNAR

Copper Building är fullt uthyrt och vi har för närvarande inte plats för fler hyresgäster. Om du söker kontor i våra kvarter vill vi istället hänvisa dig till några av våra goda grannar som förhoppningsvis har lokaler att erbjuda. Även här finner du vackra kontor av hög standard och med lika bra läge som i Copper Building. Välkommen till våra kvarter.

sthlmhub

STHLM HUB

Välkommen till mitten av mitten. Sthlm HUB ligger i ett nav mitt i innerstadens mest dynamiska affärskvarter. Mittemot Centralstationen och mitt i den punkt där Stockholms kommunikationer korsar varandra. Här skapar man ett modernt kontorshus med en standard man kallar Kontorsmiljö 2016. Läs mer.

huset8

KLARA C

Klara C som ligger på Vasagatan 16, ett stenkast från Copper Building, totalrenoveras just nu till ovanligt attraktiva och hållbara kontor i absolut bästa läge. Här får man fantastisk vy mot Stadshuset och omgivande vatten från den gemensamma takterrassen, bra miljöklassning och tydlig entré. Läs mer.

huset7

CENTRALSTATIONEN

Inom kort blir det möjligt att hyra några av Stockholms vackraste kontorslokaler inuti själva centralstationen. Här blandas känsla från 1872 med 2014. Det blir i sanning ett unikt kontor med lika bra läge som Copper Buildings. Här planeras just nu för sju olika kontor i varierande storlekar. Läs mer.