Food Village Stockholm till Copper Buildings kvarter

Food Village Stockholm till Copper Buildings kvarter

Det nya restaurang- och saluhallskonceptet Food Village Stockholm flyttar in i Klara C på Vasagatan 16 i Stockholm i slutet av nästa år. Food Village blir en marknadsplats med hållbara livsmedel, restaurang, café och bageri. Oberoende, kvalitet och sunt förnuft är hörnpelarna när grundarna till Food Village, Mats Holmberg och Nils Welléus, etablerar sitt koncept.

För restaurang och bageri står stjärnkockarna Gustav Otterberg och Daniel Lindeberg. Köksmästare på Food Village är Gustav Otterberg som fick sin första köksmästartjänst redan som 22-åring. Sedan dess har han drivit upp både Leijontornet och Restaurang Ekstedt som båda erhållit bland annat en stjärna i Guide Michelin samt den internationella mästarklasstämpeln i White Guide.

Daniel Lindeberg har tidigare drivit stjärnkrogen Frantzén/ Lindeberg, jobbat på bland annat Edsbacka krog och Oaxen samt varit kreativ ledare på Wienercaféet. Han driver numera sitt eget Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge. Lokalen är i två plan och med entré både från Vasagatan och Klara Västra Kyrkogata.

Food Village öppnar under december 2016 och blir då granne med Restaurang Vigårda som slår upp sina dörrar hösten 2016.

Läs hela artikeln genom att klicka här.