Boston Grill öppnar restaurang

Boston Grill öppnar restaurang

Boston Grill öppnar restaurang ett stenkast från Copper Building i hjärtat av Stockholm och breddar därmed materbjudandet vid Sveriges största knutpunkt med casual fine. Den nya mötesplatsen blir ett starkt komplement till det befintliga utbudet runt Stockholms Centralstation.

– Att vi nu får öppna Boston Grill på Stockholms Centralstation är vi mycket stolta över. Boston Grill är genuint inspirerad från vår hemstad Boston och har en öppen generös restaurangkultur som kommer att locka en bred publik, säger Wilhelm Vintilescu, VD O’Learys Trademark, franchiseorganisation för Boston Grill.

SSP, ett ledande restaurangföretag inom mat- och dryckeskoncept i resecentrum världen över, ansvarar för driften av restaurangen som öppnar den 15 december på Stockholms Centralstation. Restaurangen blir en mötesplats för dem som är på resande fot och för dem som söker en avslappnad, genuin matupplevelse. På Boston Grill erbjuds gästerna ”casual fine” som är det bästa av två världar; det eleganta från fine dining med det varma och personliga från casual dining. Tillsammans skapas en avslappnad miljö med professionell service.

Läs mer genom att klicka här.