Loading...

HYRESGÄSTER

billogram

BILLOGRAM

Sammanfattning:

Billogram erbjuder en helhetslösning för hela kundens faktureringsprocess, där man hanterar allt från distribution, till reskontrahantering, kravhantering och återbetalningar. En interaktiva lösning som är enkel att implementera, flexibel att arbeta med och sätter alltid kundens upplevelse i första rummet.

Hemsida:

www.billogram.com

billogram-logo

Vi (Billogram) hjälper företag att transformera den viktigaste kontaktytan – fakturan. Tillsammans tar vi den från ett dött envägsdokument till en interaktiv webbfaktura där ni bland annat kan kommunicera direkt med kunden, jobba med riktad merförsäljning och stärka era relationer på ett effektivt sätt. Billogram har sedan starten 2011 hjälpt både små och stora bolag att närma sig sina kunder vid betalningstillfället. Idag hanterar vi över 8 miljarder kronor per år, fördelat på över 20 000 kunder. Med vårt enkla API kan tjänsten kopplas ihop med de flesta större affärssystem på marknaden – utan en komplicerad teknisk implementation.

Vi är mycket stolta över den resa som vi gjort hittills. Billogram har underlättat transaktioner mellan hundratusentals personer och hanterat betalningar för flera miljarder kronor. Vi har också haft förmånen att ta emot en handfull utmärkelser och priser. Viktigast för oss är den fina uppskattning vi dagligen får från våra kunder — det är det som driver oss.

Billogram har sedan starten attraherat extremt duktiga och drivna personer — en nödvändighet för att uppnå våra högt uppsatta mål. Vi har även knutit till oss skickliga investerare så som Peter Sjunnesson, Thord Wilkne, Edastra Venture Capital och CNI.

Betalningstillfället är sanningens minut för din kundupplevelse. Där och då utvärderar kunden sitt köp och upplevt värde ställs mot faktisk kostnad – ett tillfälle som förtjänar något bättre än PDF- eller pappersfakturor.

Den interaktiva webbfakturan är en mötesplats för samförstånd och dialog. Ett format skapat för kommunikation, engagemang och långsiktigt lönsamma relationer.


FLER HYRESGÄSTER

logo_smaa_2
logo_nf2
logo_kfo_2
logo_statist_2
logo_sensus_2
logo_kyrkan_2
logo_jag_2
logo_polis_2